20 december 2011

Review: Lush producten

Vandaag maar is een artikeltje over de producten van Lush die ik onlangs gekocht heb. Ik hoorde en las zo ontzettend veel over de producten van Lush dat ik het niet kon laten om zelf ook een paar producten te kopen en te testen. En ik moet eerlijk toegeven dat ik het best wel snap dat je na het gebruik van Lush producten eigenlijk niks anders meer wilt. Ze zijn ontzettend fijn in gebruik, je doet er lang mee, het ruikt super lekker en dan is het ook nog eens allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Stepping Stone Foot Scrub
De Stepping stone foot scrub is een heerlijke voet scrub die ervoor zorgt dat je voeten weer heerlijk zacht worden. De voet scrub heeft een heerlijke frisse citroen achtige geur. Prijs € 5,15. 

Stepping Stone foot scrub

Tiny Hands
De tiny hands is een handen serum in de vorm van een handje. Dit handje wrijf je tussen je handen en dan komt er een vettig laagje vanaf. Dit is het handen serum. Het serum trekt snel in, sneller dan welke handcrème dan ook, en ruikt net als de rest van de producten ontzettend lekker. Ook maakt het serum je handen lekker zacht. Prijs € 7,95.

Tiny Hands

Toothie tabs
Lush heeft sinds kort iets nieuws genaamd de toothie tabs. Dit zijn kleine tandpasta tabletjes. De tabletjes werken als volgt: je doet een tabletje in je mond en kauwt hierop. Daarna maak je je tandenborstel nat en ga je je tanden poetsen. De tabletjes veranderen dan in schuim net zoals met gewone tandpasta. In het begin is het een beetje raar omdat je mond nogal droog aanvoelt maar na het spoelen is het droge gevoel gelijk weg. De toothie tabs zijn verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. Ik zelf heb de Dirty en de Sparkle gekocht. In beide zit mint verwerkt wat zorgt voor een heerlijke frisse adem. Prijs ligt tussen de € 2,50 en € 3,50.

Toothie tabs Sparkle
Toothie tabs Dirty

Lemony Flutter
Lemony Flutter is een créme voor de nagelriemen maar werkt ook ontzettend goed tegen droge hielen, ellebogen en knieën. Ook kun je het gebruiken tegen droge haarpunten. De lemony flutter heeft een citroen geur. Hier moet je wel van houden aangezien de geur best wel sterk is. Maar ik vind hem heerlijk ruiken en gebruik hem dan ook graag. Vooral in mijn haarpunten. Prijs € 9,95 voor 50 gram. Dit is misschien een beetje prijzig maar je kunt er echt ontzettend lang mee doen.

 Lemony flutter
Lemony flutter


Oatifix
De oatifix is een heerlijk gezichtsmaskertje met allerlei verzorgende en hydraterende ingrediënten. Het masker voed je huid waardoor deze weer heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelt. Dit is een echte aanrader vooral met dit koude weer. Prijs € 10,95 voor 75 gram.

 Oatifix
Oatifix

Lip Scrub Bubblegum
De lip scrub bubblegum is zo ontzettend lekker. Hij ruikt niet alleen heerlijk zoet naar bubblegum maar hij smaakt ook nog eens zo. Het voordeel van deze scrub is dat je hem niet af hoeft te spoelen maar gewoon van je lippen af kan likken. De lip scrub maakt je lippen heerlijk zacht en kissable. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van zoetigheid. Prijs € 9,25 voor 25 gram.

Lipscrub bubblegum

 Lipscrub bubblegum

Rub Rub Rub
De Rub Rub Rub is een heerlijke lichaamsscrub met fijn zeezout. Dit product ruikt ook weer naar citroen maar minder sterk dan de Lemony Flutter. Ik vind hem zelf erg fijn en je hebt er maar weinig van nodig om je hele lichaam mee te scrubben. Voor een pot van 330 gram betaal je € 13,95.
 Rub Rub Rub
Rub Rub Rub

Snow fairy Showergel
De snow fairy showergel is een geweldig product. Het kan namelijk ook gebruikt worden als shampoo. De snow fairy showergel is een soort van limited edition product aangezien hij alleen maar te krijgen is rond kerstmis. De showergel ruikt heerlijk zoet naar bubblegum net als de lipscrub. Dit is, net als de lipscrub, een aanrader voor mensen die houden van super zoete geurtjes. Een flacon van 250ml kost € 10,95. Hij is ook te verkrijgen in een flacon van 100ml voor € 5,95 en in een flacon van 500ml voor € 18,95.

Snow Fairy Showergel

Al deze producten zijn ontzettend lekker en fijn om te gebruiken. Maar toch moet ik toegeven dat de Snow Fairy showergel, de Tiny Hands en de Lemony Flutter echt mijn favorieten zijn.

Gebruik jij ook de producten van de Lush? En zo ja, welk product is jouw favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten