2 januari 2012

Horoscoop Januari 2012

Een nieuwe maand dus ook weer een nieuwe horoscoop van de maand. Benieuwd wat de sterren deze maand voor jou in petto hebben? Lees dan snel verder

Steenbok 



Het lijkt erop dat je alles onder controle hebt, maar laat je niet misleiden door de kalmte om je heen. Het zou wel eens de stilte voor de storm kunnen zijn. Stel je flexibel op, houd het hoofd koel en leef je in in de situatie van anderen. Alleen dan zul je met een oplossing kunnen komen waar iedereen zich in kan vinden. In de liefde is het deze januarimaand inschikken. Geef je partner de ruimte die hem of haar toekomt en laat je niet leiden door jaloerse gevoelens. Alleen als je hem of haar honderd procent vertrouwen schenkt, zal jullie relatie helemaal tot bloei komen. Las romantische momenten in om dichter bij elkaar te komen. Singles doen er goed aan om hun beste beentje voor te zetten. Een interessante persoon houd je in de gaten.


Waterman
Langzaam maar zeker ga je een rustigere periode tegemoet. Na de drukke decembermaand vind je je evenwicht weer terug en de dingen vallen op zijn plaats. Houd voor ogen dat je vrij bent om te gaan of te staan waar je wilt. Rekening met anderen houden, is één ding, maar jezelf in je vrijheid beperken, is iets heel anders. Neem initiatief, boek die droomreis die je altijd al hebt willen maken, schrijf je in voor de cursus die je altijd al wilde doen. Je relatie kabbelt deze maand voort als een rustig beekje, maar er kunnen onzichtbare stromingen zijn. Laat ruzies niet escaleren, maar probeer de dingen rustig met elkaar uit te praten. Singles doen er goed aan om van hun vrijheid te genieten.


Vissen
Het is de maandag van het jaar en zo voelt het voor jou ook. Je had graag nog even doorgefeest, maar het is weer tijd om de mouwen op te stropen en ertegen aan te gaan. De dingen kunnen je deze maand niet echt boeien en je hebt zin in een verzetje. Ga niet zitten wachten tot anderen met plannen komen, maar verzin zelf dingen om het leven aangenamer te maken. Laat je fantasie gaan, verras je partner met iets leuks, ga iets doe dat je nog nooit gedaan hebt. Kom in actie, zet het leven naar je hand. En wees creatief in de liefde, of je nu single bent of niet. Laat je niet klein krijgen door wolken aan de horizon maar leef elk moment bewust.




Ram
Je hebt het idee dat je met het begin van het nieuwe jaar een hoofdstuk in je leven hebt afgesloten. En aan dat idee moet je af en toe nog wennen. Begin met verse moed aan nieuwe projecten. Neem uitnodigingen aan, maak nieuwe contacten, bouw aan een nieuwe vriendenkring. Je zou wel eens een aanbod kunnen krijgen dat op het eerste gezicht absurd lijkt maar bij nader inzien toch zo gek niet is. Probeer eens langs andere lijnen te denken en ontdek nieuwe invalshoeken in het leven. En in de liefde. Toon belangstelling voor je partner. Je zou wel eens kunnen ontdekken dat hij of zij niet zo'n open boek voor je is als je altijd dacht. Ook singles doen er goed aan om zich voor andere mensen te interesseren. Isoleer je niet maar zoek gezelschap op.


Stier
Het jaar komt voor jou maar langzaam op gang en je hebt geen zin om de draad weer op te pakken. Vraag jezelf eens af of het niet anders zou kunnen en zoek naar creatieve alternatieven. Maar pas op voor al te gewaagde stappen of te grote investeringen. In de liefde kun je te maken krijgen met wat onderhuidse spanningen. Laat je humeur er niet door verpesten, trek je lijn en maak er het beste van. Singles kunnen een interessante ontmoeting verwachten. Stel je niet al te afwachtend op maar neem het initiatief. Let deze maand verder goed op je gezondheid. Besteed aandacht aan je voeding en zorg voor voldoende lichaamsbeweging.


Tweelingen
De goede voornemens die je had, lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Voor je er erg in hebt, zit je weer in het oude ritme. En dat terwijl je het dit jaar eens heel anders wilde doen. Houd in gedachten dat het nooit te laat is om veranderingen door te voeren. Probeer de sleur te doorbreken. Wees niet bang voor de reacties van de mensen om je heen. Ze zullen er snel genoeg aan wennen. Stel je open en eerlijk in de liefde op en maak je partner deelgenoot van je plannen zodat je op zijn of haar steun kunt rekenen. Singles hebben deze maand niets te klagen. Ze staan in het middelpunt van de belangstelling. Geniet ervan!


Kreeft
De komst van het nieuwe jaar stemt je een beetje somber en je hebt het idee dat er iets in je leven mist. Alleen jij zult die leegte kunnen opvullen. Werk aan je evenwicht, begin nieuwe dingen, stel jezelf kleine pleziertjes in het vooruitzicht, boek een reisje, stel je open voor de wereld. Denk niet dat je partner het wel zal oplossen of dat het vinden van een levensgezel de oplossing is. Alleen jij zult verandering in deze situatie kunnen brengen. Verdrijf sombere gedachten wil je de mensen om je heen niet van je verwijderen. Wees vrolijk, lach, kom in actie. Je zult zien dat het leven je zal toelachen.


Leeuw
Je zou deze maand nog wel eens wispelturig kunnen zijn en eigenlijk weet je niet echt wat je nu wilt. Dwing jezelf niet om een beslissing te nemen maar zorg er eerst voor dat je je doel duidelijk voor ogen hebt. Pas dan is het tijd om in actie te komen. Een persoon die je net hebt leren kennen zou deze maand wel eens voor een teleurstelling kunnen zorgen. Probeer zo min mogelijk van anderen te verwachten dan kan het altijd alleen maar meevallen. In de liefde is en blijft het hard werken om samen aan een mooie relatie te bouwen. Iets dat vooral singles nog wel eens willen vergeten.


Maagd
Een nieuw jaar, nieuwe energie. Je zit vol ideeën en plannen, en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Veel mensen zoeken deze maand graag jouw gezelschap op. Neem de uitnodigingen die je ontvangt aan en werk aan je sociale netwerk. Van het een komt vaak het ander. Maar pas ervoor op dat je mensen niet op een voetstuk zet. Jij bent net zo interessant als de mensen om je heen. Schat jezelf op de juiste waarde en doe geen concessies. Ook niet in de liefde. Houd altijd in gedachten dat het ook - vooral - in een relatie om gelijkheid gaat. Vooral singles doen er goed aan om dit deze januarimaand voor ogen te houden.




Weegschaal
Je begint het jaar met frisse moed. Ondanks de sombere geluiden in de wereld heb je er zin in. Je doet er goed aan je eigen plan te trekken. Ga voor kwaliteit en houd vast aan je eigen denkwijze. Dat geldt niet alleen voor je werk en andere plannen, maar ook voor de liefde. Compromissen horen bij een relatie maar cijfer jezelf niet weg. Vraag je af wat jij wilt, wat jij leuk vindt en zeg dat ook. Alleen als je helemaal jezelf bent en in jezelf gelooft, zul je aan een evenwichtige en gezonde relatie kunnen bouwen. Dat geldt voor degenen die verliefd, verloofd en getrouwd zijn, maar ook voor singles.


Schorpioen
De dingen gaan deze eerste maand van het jaar niet zoals jij dat graag zou willen. Probeer geen ijzer met handen te breken. Stel je flexibel op en pas je aan aan de omstandigheden. Het leven is nu eenmaal niet perfect. Maar met een optimistische instelling valt er heel wat van te maken. Verwaarloos deze maand je partner niet en probeer wat meer dingen samen te doen. Het zal jullie relatie versterken. Singles doen er goed aan om niet alle gebreken van mogelijke liefdeskandidaten op een rijtje te zetten maar om eerst eens naar hun goede kanten te kijken. Wie een partner zonder fouten zoekt, blijft zonder partner.


Boogschutter
De januarimaand is nooit jouw favoriete maand geweest, maar dit jaar kun je niet wachten totdat er een eind aan komt. Je verlangt meer dan ooit naar zon en warmte. Probeer in het hier en nu te leven. Verg niet teveel van jezelf en probeer het jezelf gemakkelijk te maken. Je zult zien dat de dingen ook zonder jouw constante aanwezigheid verder gaan. Las rustpauzes is, geniet van mooie muziek of een lange wandeling en zoek het gezelschap van andere mensen op. In de liefde kunnen twijfels de kop opsteken. Onderdruk ze niet maar probeer te begrijpen waar ze vandaan komen. Singles doen er goed aan om geen overhaaste stappen te nemen. Januari is een perfecte maand om de gebeurtenissen van de afgelopen tijd te laten bezinken.


Bron: trendstyle.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten