12 januari 2012

Essence trend editie

Essence, het super fijne en geweldige low budget merk dat verkrijgbaar is bij de kruidvat, heeft naast de standaard collectie ook altijd een trend editie. De trend editie van de maanden januari en februari is de Crystaliced collectie. Deze collectie bestaat uit een aantal prachtige en zachte pastel kleuren die perfect passen bij de winter.


De Crystaliced collectie bestaat uit de volgende producten:

Liquid Eyeshadow
De liquid eyeshadow zorgt voor prachtige ogen die doen denken aan ijskristallen. Door de zachte textuur kun je de oogschaduw met de vingers aanbrengen. Door de glanspigmenten gaan je ogen stralen. De eyeshadow is verkrijgbaar in 4 kleuren. 01 it's a snow-woman's world, 02 ice eyes baby, 03 ice crystals on my window en 04 iced age reloaded.


Prijs € 2,29

Snow flake topper mascara
Gebruik de Snow flake topper mascara voor sprankelende highlights met witte glinsterdeeltjes. Gebruik de mascara aan het uiteinde van de wimpers om deze een glitterend effect te geven en de sprankelende ooglook af te maken.
Prijs € 2,29

Glitter Froster
De glitter froster is een soort van glitter poeder die je sneeuwkoningin look helemaal afmaakt. Gebruik de glitter froster als highlighter op je ogen, lippen, gezicht en/of decolleté. De glitter froster is verkrijgbaar in 2 kleuren. 01 frosted champaign en 02 diamond dust.

Prijs € 2,29

Lipgloss
De collectie bevat tevens 3 prachtige pastel lipgloss tinten voor eindeloze styling resultaten. De lichte en glossy textuur geeft de lippen een prachtige glans en een goede verzorging. De lipgloss is verkrijgbaar in de kleuren 01 it's a snow-woman's world, 02 diamond dust en 03 ice crystals on my window.

Prijs € 1,79

Liquid highlighter
Deze liquid highlighter is de absolute must have van dit seizoen. De glinsterende vloeistof zorgt voor een stralende teint doordat deze samensmelt met de huid van het gezicht en de hals. De highlighter is in een handig handtasformaat waardoor je hem overal met je mee kunt nemen.

Prijs € 2,29

Nagellak
Zoals bij elke look moeten de nagels natuurlijk ook matchend gekleurd worden. Daarom zijn er in deze lijn ook 5 kleuren nagellak die perfect matchen met je make-up. Verkrijgbaar in de kleuren 01 it's a snow-woman's world, 02 ice crystals on my window, 03 iced age reloaded, 04 ice eyes baby en 05 frosted champaign.
Prijs € 1,79

Nail stickers
Om de nagellook helemaal af te maken plak je er een aantal stickertjes op in de vorm van sneeuwvlokken en ijskristallen. Verkrijgbaar in 01 frozen playground. 
Prijs € 0,99

Wat vind jij van deze trend editie?





Geen opmerkingen:

Een reactie posten