2 december 2011

X-mass presents

De feestdagen zijn weer in aantocht wat betekend dat het weer de hoogste tijd is om inkopen te doen. Zelf vind ik de kerst inkopen het leukst. Het is altijd leuk om een cadeau onder de boom te leggen en de vrolijke blik van de personen die een cadeau krijgen te zien. Daarom heb ik hier een aantal super leuke cadeautjes voor onder de boom op een rijtje gezet.

Chocolade Fondue
Een chocolade fondue is een geweldig geschenk. Vooral voor ons vrouwen. Een chocolade fondue is tegenwoordig vrijwel overal verkrijgbaar. Zo kun je ze bij de xenos kopen tussen de € 5,- en € 8,-. Tip: Koop er gelijk fondue chocolade en spekjes of marshmallows bij en maak hier een leuk pakketje van. Zo kan de krijger van het cadeau er gelijk van genieten. En jij waarschijnlijk ook!


Lush producten
De producten van Lush zijn een geweldig cadeau om zowel te geven als te krijgen. Alle producten worden van plantaardige materialen gemaakt en zijn daardoor een weldaad voor je huid en voor het milieu. De producten worden ook nog eens verkocht in milieuvriendelijke en gerecyclede verpakkingen verkocht. Dus niet alleen goed voor de mens maar ook voor het milieu. De prijzen van de producten liggen hoger dan de huismerk producten bij een drogisterij maar ze zijn zeker het geld waard. Zo kost dit pakketje €10,95. Voor meer leuke, lekkere en natuurlijke kerstcadeautjes kun je kijken op www.lush.nl of gaan shoppen bij één van de lush winkels.


Skatey elektrisch skateboard
Skatey verkoopt elektrische skateboards in hun webshop. Hier kun je ook onderdelen voor het skateboard vinden. De skateboards varieren in vermogen. Zo kun je kiezen voor een board met 150 watt, 250 watt, 400 watt of 800 watt. Uiteraard bepaald het aantal watt hoe snel je met dit skateboard kunt gaan. Dit verschilt tussen de 10km/u tot 32km/u. Voor een skatey van 800 watt betaal je € 439,-. Meer informatie is te vinden op hun website www.skatey.nl


Disneyland Parijs
Wat is er nou mooier en sprookjesachtiger dan met of rond de kerstdagen met je geliefden te verblijven in Disneyland? Bijna niets dus. Disneyland is tijdens de kerstdagen helemaal versierd in kerstsferen en met de vrolijke en mooi versierde parade kunnen je kerstdagen bijna niet stuk. 4 dagen Disneyland Parijs rond de kerstdagen begint bij € 216,- per persoon wanneer je met je eigen auto erheen rijd. Voor de actuele prijzen en beschikbare datums kun je terecht op de site van Oad reizen www.reizen.oad.nl



Welk kerstcadeau geef jij dit jaar? En wat zou jij graag willen krijgen?




Geen opmerkingen:

Een reactie posten