7 december 2011

Must see movie top 5 van december

Het is weer een nieuwe maand dus ook weer de hoogste tijd voor een nieuwe must see movie top 5. De films die je deze maand niet mag missen zijn:

Puss in boots





De Gelaarsde Kat beleeft samen met zijn vrienden, de slimme Humpty Dumpty en de sluwe straatkat Kitty een spannend avontuur, wanneer hij de beroemde Gans die gouden eieren legt, probeert te stelen.


Nova Zembla


Nova Zembla vertelt het waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz, dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer.

In het 16e eeuwse Amsterdam waarin de scheepsbemanning wordt samengesteld is Gerrit de Veer assistent van de bekende dominee Petrus Plancius en verliefd op diens mooie dochter Catharina. Als grote initiator van de ontdekkingsreis besluit Plancius heimelijk om Gerrit mee te sturen op de expeditie van Barentsz en Heemskerck om te bewijzen de liefde van zijn dochter waard te zijn. 

De reis wordt een voortdurende strijd. Niet alleen tegen stormen, sneeuw en ijs, maar ook moet Gerrit zich zien te handhaven te midden van ‘door alle wateren gewassen’ ruwe zeebonken. Alleen een slimme weesjongen, Jan, kiest vanaf het begin zijn kant.

Don't be afraid of the dark


Architect Alex Hurst verhuist met zijn dochter Sally en vriendin Kim naar het landhuis Blackwood Manor. Terwijl Alex en Kim hun droomhuis in zijn oorspronkelijke staat herstellen, trekt Sally erop uit om het nieuwe onderkomen te verkennen. Ze hoort stemmen en deze leiden haar naar een verborgen ruimte. Wanneer ze de deur opent waarachter ze de stemmen verneemt, heeft Sally geen idee dat ze een horde duistere wezens vrijlaat die zich al eeuwen in de krochten van haar nieuwe thuis verborgen houden en die het gemunt hebben op de bewoners.

In time


In de nabije toekomst is tijd letterlijk geld. Op je vijfentwintigste stopt het fysieke ouderdomsproces. Om in leven te blijven moet je tijd vergaren. Tijd wordt uitgekeerd in minuten en je kunt het verdienen, stelen of erven. Het systeem is simpel: de rijken blijven leven, de armen gaan dood. 

Will Salas leeft van minuut tot minuut, totdat hij door een mazzeltje in de wereld van de rijken terechtkomt. Daar ontmoet hij een beeldschone, jonge erfgename. Samen besluiten ze het corrupte systeem omver te werpen

New kids Nitro


Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren. Buckle up cunt, Nitro goes totally koekwous jonguh!


Welke film ga jij deze maand zeker kijken?





Geen opmerkingen:

Een reactie posten