10 december 2011

Studiereis Croyden-Londen



Maandag 12 december is het dan zover, mijn klasgenoten en ik gaan dan eindelijk op studiereis naar Engeland. Wij zullen daar verblijven in een hostel in Londen. Het wordt een echte business and pleasure trip aangezien we beiden zullen gaan doen.

Maandag gaan we in de middag vliegen. Gelukkig maar want zo hebben we de ochtend nog om de koffers dubbel te checken en eventueel nog een aantal dingetjes te kopen. We komen rond 5 uur aan op Gathwick Airport in Londen waar we de Underground pakken naar het hostel. Als we daar aangekomen zijn hebben we even de tijd om de spullen op de kamer te zetten. Daarna gaan we gezellig samen eten en is de rest van de avond voor onszelf. Ik heb met mijn kamergenootjes afgesproken dat we de avond gaan gebruiken als een ontstressende beautyavond. En misschien dat we even mee kunnen doen aan de Quiznight. Het hostel heeft elke avond een ander thema waardoor je je nooit hoeft te vervelen.

Dinsdag is de dag waar we allemaal ontzettend erg tegen opzien. We moeten dan gaan presenteren voor de burgemeester van Croyden. Daarna moeten we interviews afnemen bij secretaresses en zaken mensen. Later op de avond gaan we gezellig naar de musical. 1 groep gaat naar We will rock you en het groepje waar ik in zit gaat naar Mamma Mia.

Woensdag is onze excursie dag. Elk groepje, er zijn 6 groepjes, hebben een bezienswaardigheid uit moeten kiezen waar we heen zullen gaan en waar we over moeten vertellen. In het Engels natuurlijk. We zijn dus onze eigen tourguides. Zo gaan we naar Buckingham Palace, Westminister Abbey, de Londen Eye, Madame Tussaud, Covent Garden en de Tower Bridge. Op Covent Garden gaan we natuurlijk naar de Lush waar we flinke inkopen gaan doen. De Lush in Londen is goedkoper dan die in Nederland dus daar maken we zeker gebruik van. 'Savonds gaan we lekker stappen.

Donderdag is onze vrije dag. We mogen dan lekker zelf weten wat we gaan doen. Al hebben we daar ook al een hele planning voor. In de ochtend gaan we naar een carnaval superstore en in de middag gaan we naar Primark. 'Savonds kunnen we uitgaan of meedoen aan de 80's and 90's night in het hostel of lekker gaan tutten of gaan slapen.

Vrijdag gaan we weer terug naar huis.

Uiteraard komt er na deze drukke maar leuke en gezellige week een shoplog en reviews en een verslag van de reis.

Zijn jullie ook al eens op een studiereis geweest? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten