11 oktober 2011

Handbag Musthaves

Iedereen heeft zo zijn eigen dingen waar die niet zonder kan. Maar wat mag er absoluut niet ontbreken in je handtas op het gebeid van beauty? Dat heb ik hier voor jullie op een rijtje gezet.

Een mini haarborstel is een echte musthave in je handtas. Vooral nu in de herfst. Door de wind en de regen zit je pas gestylde haar weer helemaal door de war. En met een borstel heb je het zo weer in model. En een mini borstel past z’n beetje in elke handtas. Zelfs in je clutch.

Natuurlijk is het ook handig om een mini haarlak mee te nemen. Zo kun je je haar, nadat je het weer in model gebracht hebt met de borstel, verstevigen en je kunt er het laatste beetje pluishaar mee onder controle houden.

Een make-up tasje met de make-up die je die dag op hebt is ook zeer zeker geen overbodige luxe. Wat in ieder geval standaard in je make-up tasje zou moeten passen is een spiegeltje,
mascara, oogpotlood en lipgloss/lippenstift. Dit kun je, als je make-up tasje het toelaat, aanvullen met een wimperkruller, een pincet en de oogschaduw die je die dag draagt.



Wat ook absoluut niet mag ontbreken in je tas is een deo in welke vorm dan ook. Vooral in de zomer. Je weet maar nooit wanneer je dat opfris momentje nodig hebt.


Nog iets wat je standaard in je tas zou moeten hebben is een blikje vaseline. Of het nou lente, zomer, herfst of winter is, een likje vaseline doet altijd wel wonderen voor je lippen en je huid.



Een tube handcremé is ook erg fijn om bij je te hebben. Zo hou je je handen altijd en overal super zacht en verzorgt. Voor de nagels zou je een potje met speciale nagelcremé mee kunnen nemen. En uiteraard een vijl om de gescheurde nagels netjes af te vijlen.



Afhankelijk van wat je draagt is het handig om een blanke nagellak en/of een extra panty mee te nemen. Je weet het immers maar nooit met panty’s. Het ene moment is er niks aan de hand en het andere moment zit er een ladder in. Om ervoor te zorgen dat een ladder niet groter wordt kun je er blanke nagellak op smeren. Als de ladder al te ver door loopt of je panty helemaal gescheurd is, zit er niks anders op dan een andere aan te trekken.



Dit is een naar mijn mening een goede richtlijn voor wat je standaard in je tas zou moeten hebben.

Wat heb jij altijd in je tas zitten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten